Senior Nacional: CB Alginet 85 – 73 CB Claret

El partit començava de la millor manera possible, amb les 5 primeres cistelles anotades per a cada un dels jugadors en pista, amb una gran circulació de pilota, on els locals mostraven ganes de refer-se i agradar al seu públic. Amb un 11-3 d’inici, el temps mort visitant va fer efecte i amb dos grans minuts igualaven el marcador, un últim minut molt dolent dels locals era aprofitat pels de Claret per fer sang en la ferida i posar en dubte als locals, amb això finalitzen el quart dos tirs lliures a favor d’Alginet que deixaven en 17-19.

El segon quart, el CB Alginet va sortir en tromba, i amb 14 punts de forma consecutiva, comandats per Marcel Verdú, posaven el marcador amb 7 punts de diferència 31-24, després un altre minut de relaxació on el CB Claret amb un parcial 0-6 tornava a posar nerviosos els locals, uns dos minuts estel·lars d’un inspirat Ruben Ramos amb 6 punts consecutius, ajudaven per assestar un parcial de 9-0 que amb una cistella final de Claret deixava en +8 la diferència al descans.

El tercer quart mostrava de eixida a un equip local decidit a trencar el marcador, distanciant fins a un 54-41 en el minut 5 del període, però a partir d’ahí, gràcies a una baixada d’intensitat defensiva i un arbitratge molt rigorós amb els contactes defensius, donava ales als visitants, que amb 12 tirs lliures en 4 minuts que quedaven aprofitaven per retallar el marcador i acostar-se a 5 punts a final de quart 61-56.

L’últim quart es preveia apassionant amb dos equips jugant de tu a tu per aconseguir una valuosa victòria, però una altra aparició en els primers minuts de Ruben Ramos, amb 8 punts consecutius, feia més gran la distància, i un bon nivell defensiu, deixant en només 6 punts anotats al seu rival en els primers 8 minuts, permetia als locals prendre avantatges quasi definitius, fins al 83-64 que reflectia el marcador a falta d’1 minut de finalitzar, però amb 3 triples consecutius del visitant Fernandez, aprofitaven per maquillar el resultat i deixar-lo en 85-73.

El proper dissabte 19 de març a les 19:30 hores el C.B. Alginet disputarà l’últim i decisiu partit de la primera fase a Onil on és vital aconseguir el triomf per aconseguir la segona plaça.

Informa: Alfons Juan

Deja un comentario