Senior Nacional: CD Adesavi 70 – 65 CB Alginet

El CB Alginet perd i es queda sense marge d’error per mantenir la segona plaça. Per dependre de si mateix necessita guanyar obligatòriament els dos partits que li queden en aquesta primera fase davant Picken Claret i Onil.

L’inici de partit, l’encapçalava l’Alginet amb uns primers parcials a favor, fins al 9-11 on després de dos triples consecutius dels de Adesavi els posarien per dalt en el marcador ja fins a final del partit. El primer quart, amb intercanvi de cistelles, finalitzava amb 17-15 a favor dels d´Adesavi.

El segon quart s’iniciava amb un parcial de 6-0 per als locals, que després d’uns minuts, s’arribaven a posar +8 en el minut 5 del quart, però després d’unes bones accions de Carrasco i Verdú, amb un parcial 1-7 els posaven 2 a baix. A partir d’ací, van venir 3 minuts fatals que marcarien la resta del partit, on els visitants van desaparèixer de la pista, a causa d’una mala actitud defensiva i falta d’intensitat, encaixaven un parcial de 12-1 en els últims 3 minuts, amb el colofó ​​final d’un triple local a la ultima possessió que els portava a un + 15 al descans 41-26.

El tercer quart va iniciar amb un triple local, però tot seguit Alginet demostra que no vol donar per perdut el partit i canvia per complet l’actitud, amb un parcial de 3-14 en els 8 primers minuts de quart, secant completament als d´Adesavi, però una mala interpretació arbitral assenyalant una falta antiesportiva inexistent a Javi Dalmau, donava ales als locals i els permetia anotar 3 punts i frenar la sangria, a més altre triple inversemblant en la ultima acció del quart tornava a enxufa als locals i assestava un cop moral important als visitants, que veien com després d’un gran treball, per dos detalls la diferència seguia en +12 per als locals i es posava  molt difícil la remuntada amb un arbitratge que no era gens favorable per als interessos dels de Alginet.

L´eixida a l´ultim quart, s’inicia amb 6 punts seguits del seu jugador E.Caro, que els porta a un 58-42, però lluny de donar per perdut els visitants, tiraven d’orgull i amb una exhibició defensiva secaven al seu rival durant 6 minuts al ultim quart, però aquesta vegada, les errades en els tirs lliures i en els triples, i algunes decisions arbitrals molt discutibles que van afavorir a l’equip local impedien que el CB Alginet s’acostara molt més al marcador, quan la sensació a la pista era totalment diferent. Durant la segona part el CB Alginet va tenir mes de 10 minuts al seu rival sense anotar, però no va tenir la sort, l’encert ni la determinació del seu rival i per tant no va poder materialitzar aquest bon treball. Amb 3 jugadors expulsats per faltes i els dos interiors amb 4 faltes cada un, a falta de 3 minuts, amb un 60-44 al marcador, quan tot semblava sentenciat altra vegada, el CB Alginet tornava a tirar de coratge i amb 9 punts consecutius de Ruben Ramos i la falta d’encert dels locals des de la línia de tir lliure animava el final de partit i els visitants amb un parell d’accions de Marin i Hernandez molt meritòries van deixar el marcador amb un 70-65 final.

El proper dissabte 12 de març a les 19:30 hores al Pavelló Municipal d’Alginet primera de les dues finals que queden aquesta vegada enfront de Picken Claret.

Informa: ALFONS JUAN

Deja un comentario