CRÒNICA CB TAVERNES-CB ALGINET SÈNIOR AUTONÒMIC

0CB Tavernes 91 vs CB Alginet SÈNIOR AUTONÒMIC 43

Partit jugat en el pavelló de Tavernes corresponent a la 24ª jornada de la lliga regular.

Clara superioritat del conjunt de Tavernes que va dominar l’encontre de principi a fi i va demostrar per que esta situat com a líder en aquesta temporada i més que probable campió.

El CB Alginet va tindre un d’eixos dies en el qual no aconsegueix estar encertat en atac, fallant tirs fàcils tant baix l’anella com en tirs lliurats exteriors, açò va fer que el CB Tavernes ho aprofitara i encara que el primer quart no va ser el millor si que va aconseguir un parcial al final de 16-9 cap als seus interessos.
A partir del segon quart el CB Tavernes es va centrar en el partit i el CB Alginet per desgràcia va continuar amb els seus errors un darrere l’altre que no li permetien competir com s’esperava, aconseguint el CB Tavernes augmentar les diferències al descans amb un parcial de 22-8, per a un marcador de 38-16.
La segona part va ser un clar domini per part local en el seu joc, on no solament va tornar a deixar als visitants en 9 punts en aquest parcial sinó que ho va desarborar completament en atac, trencant definitivament el partit amb un parcial de 32-9.
L’últim quart va ser de pur tràmit i on el CB Tavernes es va deixar portar i on el CB Alginet per fi va aconseguir estar més encertat en els seus tirs per a acabar amb un parcial de 21-17, per a un marcador final de 91-43.
En definitiva, mal partit per part del CB Alginet, on en cap moment de l’encontre va poder demostrar la seua millor versió i on els continus errors en el tir van fer que no hi haguera un millor partit. Ara queda seguir lluitant per a arribar a aconseguir l’objectiu marcat al qual encara estem amb opcions.

Deja una respuesta