Junior: Denia BC 78 – CB Alginet 55

Partit que ens enfrontava amb l’equip que ja ha aconssenguit l’ascens a la categoria autonòmica a terres alacantines. Quan jugues amb aquesta mena d’equips has d’estar molt concentrat totos el minuts de l’encontre i cometre molt poques errades. I amb eixe esperit vam eixir a la pista, i per moments ferem els millors minuts en quan a joc colectiu es refereix en atac, buscat la passada extra, però un poc molls en defensa, on l’envergadura i l’ofici dels jugadors interiors rivals feren que dominaren els dos taulers durant els 40 minuts. Un augment de l’intensitat del Denia al segon periode, i el desgast al l’inici del quart periode, on desconectarem del partit, va fer la grossa de la diferència final. A la resta dels minuts plantarem cara al poderòs equip local, però es veia clar qui és l’equip a batre de la competició.

A la fi derrota justa, però amb bones sensacions de joc per part dels nostre juniors, que ens fan ser optimistes de cara als darrers compormisos del nostre junior.

Jugaren: Sergi, Robert, Edgar, Carles, Adrian, Arnau i Oscar

Deja un comentario