Senior Nacional Fase d´ascens EBA: CB Alginet 81 – 71 CB Ifach Calp

El partit començava amb un CB Alginet amb les idees molt clares, que amb un parcial de 8-0 amb dos triples inicials posava terra per mig i mostrava amb accions de bella factura les seves ganes d’agradar, una tímida reacció posava el marcador en 12 -7 i amb 6 punts consecutius d’Adrian Gálvez, es tornaven a anar 18-7 al minut 5 de marcador, mostrat una efectivitat altíssima, però l’aparició d’un dels jugadors importants de Calp, Domingo Crespo, amb dos triples consecutius , secundat per Baydal que anotava 8 punts consecutius, li donava la volta al marcador i els posava als visitants amb el primer i únic avantatge en el marcador 22-23, que va ser contrarestat pels d’Alginet, per arribar al final d’un primer quart molt vistós amb un marcador de 27-25 on els atacs s’havien imposat a les defenses.

El segon quart, va ser de clar domini per als d’Alginet, a poc a poc amb un joc interior dominant sobre el rival, no trobava oposició i castigava amb rebots i accions de molt mèrit, un parcial de 8-0 en el minut 6 de quart, posava 12 amunt als locals, però un altre espenta de Calp que no donava el seu braç a tòrcer els permetia retallar distàncies, arribant amb un marcador de 49-39, amb un triple sobre la botzina anotat per Ruben per deliri de la grada local. De la millor manera concloïa una primera part en què el joc ràpid i l’encert dels dos equips van agradar els assistents.

El tercer quart, lluny de relaxar els locals, tornaven a mostrar-se implacables i l’exhibició ofensiva seguia, però aquesta vegada unida a un bon treball col·lectiu defensiu, i tornaven a estirar el marcador, amb un parcial de 7-0 en minut 5 de quart , que els posava 15 punts amunt, 59-44, i en el minut final de quart, la determinació dels homes d’Alginet tornava a regalar moments de bàsquet brillant i amb un parcial de 9-0 que els posava amb el màxim avantatge del partit 72-50.

L’últim quart, iniciava amb els visitants pujant el seu llistó defensiu, per retallar distàncies, i poc a poc van anar apropant, arribant a l’equador del quart amb un +14 per als locals, però quan una tècnica a favor dels locals, a falta d’ 5 minuts, feia pareixer que tancaria el partit, la relaxació dels locals i un CB Calp que lluitava fins a l’extenuació ficava un parcial de 0-6, i retallava el resultat deixant-lo en 81-71.

Informa: Alfons Juan

Deja un comentario