Senior Nacional Fase d´ascens EBA: CB Llíria 80 – 70 CB Alginet

Derrota del CB Alginet, després d’una nefast primer quart, on entrà molt tard al partit i només en l´ultim quart va donar la cara.

Es presentava un Llíria imbatut en el seu feu en temporada regular, amb una mitja anotadora per damunt de 90 punts en la fase, i un CB Alginet, amb la important baixa de Fabio García, els locals amb una sortida fulgurant, amb un parcial de 12-3 , deixaven mostra d´una alta intensitat defensiva, i va controlar molt bé els atacs visitants, i aquests amb contínues pèrdues de pilota i males defenses regalaven punts incomprensiblement. Amb 16-8 a falta de 3 minuts per al final del quart, el CB Llíria posava una marxa més en defensa i col·lapsava als d’Alginet, que encara no entraven a un partit, que el rival ja tenia a la mà, amb un parcial de 12-0 amb dos triples consecutius en contraatac, rebentaven el marcador amb el 28-8. La falta de tensió, un mal plantejament inicial i uns errors incomprensibles deixaven el partit quasi sentenciat en un fatal primer quart per als interessos dels d’Alginet.

El segon quart, iniciava fent més gran l’avantatge, fins a una màxima de 41-14, amb els canvis defensius dels d’Alginet, els visitants van aconseguir controlar el seu rival, però un equip local en estat de gràcia, anotava de 3 en 3, tancant tot indici de possibilitat de remuntada, tot i el 0-8 dels d’Alginet, que els posava 41-22 en el minut 7 del periode, altres 3 triples, dos d’ells a final de possessió, deixaven el marcador en 50-28 per al descans.

El tercer quart, iniciava amb un intercanvi de cistelles, on en els visitants, Adrián Gálvez en atac era l’únic que veia el l´anella amb facilitat, amb un 62-36 al CB Alginet donava una espenta i tirava d’orgull gràcies a uns actius Verdú, Dalmau i Arias des de la faceta defensiva i l’aparició de Luis des de la zona, aconseguint un parcial de 0-8 que després dels dos tirs lliures de Lluís Sabater, deixaven el marcador en 66-44. La tímida reacció des de la defensa no havia donat els seus fruits i s’aconseguia empatar el quart.

L’últim quart, va ser clarament dels visitants, que a partir d’un gran treball defensiu, i amb molta verticalitat en el joc, deixaven de jugar amb por i movien la pilota amb mes criteri, els d’Alginet, pas a pas anaven reduint les distàncies, fins posar-se amb 71-56 a falta de 5 minuts, deixant lameitat del quart sense anotar al seu rival, tot i que aquesta diferència hagués estat menor si haveren estat encertats des de la línia de tir lliure, on es van errar la meitat dels llançaments, 5/10. L’entrada en bonus del rival, que van aprofitar el seu home del partit Víctor Pérez, per anar a la línia de personal i anotar, impedia reduir la distància, però després d’unes accions de merit i un triple final de Marcel Verdú s’aconseguia reduir la diferència a 10 punts i deixava el marcador en 80-70.

La igualtat en aquest grup és manifesta i el C.B.Alginet haurà de barallar moltíssim la clasificació fins a l’últim partit de la fase.

Informa: Alfons Juan

Deja un comentario