Senior Nacional Fase d´ascens EBA: CB Maristas 72 – 66 CB Alginet

L’inici va ser clarament per als visitants, qui amb un joc en atac molt bo era capaç de trobar avantatges i combinar grans accions, fins a arribar a una diferència de +8, 6-14 en el minut 5 del quart, un parcial de 7- 0 donava la volta al marcador en l’últim minut de joc i tancava amb un 22-21, una periode on no s’havia aconseguit materialitzar un bon avantatge per culpa d’un mal treball defensiu en les ultimes accions de quart.

El segon quart començava amb uns primers minuts amb intercanvi de cistelles, amb moltes alternances en el marcador, on cada avantatge dels de Maristes eren contestats a base de triples pels exteriors del CB Alginet, amb una cistella en els últims segons de Luis Verdeguer, s’arribava amb un 38-40, demostrant la lluita sense i la igualtat dels dos equips.

L´eixida dels vestidors iniciava de la mateixa forma, amb un continu intercanvi de colps entre els dos equips, amb un CB Alginet, que havia trobat la fórmula defensiva per contenir els locals, però poc encertat, el que li impedia anar-se en el marcador, tot i que en els dos últims minuts de quart gràcies a l’encert de Rubén Ramos, trobava la manera d’anotar al seu rival i amb un parcial de 0-6 al final del quart deixaven el marcador en 52-57.

Aquest lleuger avantatge, s’encarregarien de reduir-lo en la primera jugada de l’últim quart amb un 2 + 1 de Yexian, però durant els primers minuts de l’últim quart, el CB Alginet seguia en rendes curtes comandant el marcador, a falta de 4 minuts, amb un 58-63 a favor dels visitants, el cansament va fer efecte i les males decisions van aparèixer, a base d’anar a la línia de tirs lliures anaven remuntant a poc a poc els locals, a més l’apagada d’idees i el desencert visitant, els impedia anotar en diverses possessions consecutives, de manera que els de Maristes amb un parcial de 8-0 donaven la volta al marcador en 2 minuts i es posaven 3 punts amunt 67-64. Amb aquest desavantatge, i després d’una falta tècnica a favor dels d’Alginet, encara tingueren esperances de lluitar pel partit els visitants, però dos males decisions en els posteriors atacs, dilapidaven tota possibilitat i marxaven amb una amarga derrota.

Ara cal anar a Calp a guanyar per seguir depenent de si mateix i mes després de la victòria del conjunt alacantí davant del Llíria. El importantíssim partit es jugarà dissabte 30 a les 19:30 hores.
Informa: Alfons Juan

Deja un comentario