INFANTIL TROFEU FEDERACIÓ

C.B. SILLA -37- C.B. ALGINET -82-

DATA: 14/05/2016 LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS DE SILLA HORA: 12:00

IMG-20160508-WA0015

Bon partit i bon resultat el collit pel nostre Infantil Trofeu Federació en el seu desplaçament a la localitat de Silla i on hem jugat un competit encontre aconseguint una merescuda victòria. Encara que hem començat el partit amb un cert grau de desconcentració, els nostres xics a poc a poc han anat entrant en l’encontre i des del tercer període hem sigut els que hem portat la iniciativa en el joc, sent sempre molt superiors al nostre rival tant en el joc estàtic com en les transicions i donant la sensació de jugar col.lectivament i de desenvolupar un bon bàsquet.

Hem desenrotllat molts conceptes que hem treballat durant les últimes setmanes i ja veiem com el nostre joc en transició ha millorat considerablement i com el joc estàtic ja comença a ser més fluid. En defensa també hem pogut observar millora en molts conceptes que no teníem definits i que amb el treball diari hem de polir molt més. En resum un bon treball col·lectiu mesclat amb un joc en equip tant en defensa com en atac i veiem com el grup creix dia a dia, demostrant el seu caràcter competitiu i les seues ganes d’aprendre. Enhorabona!!!.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(5pts), Mario Ballesteros(10pts), Daniel Tormo(18pts), Víctor García(-), Zaku Bedjaouia(17pts), Carlos Alepuz(3pts), Pepe Machí(2pts), Julià Jiménez(11pts), Marc Saiz(4pts) i Víctor Pelufo(12pts).

Parcials per períodes: 1º(2-7), 2º(2-6), 3º(3-15), 4º(12-8), 5º(3-15), 6º(4-11), 7º(9-8) i 8º(2-12).

ÀRBITRE: SR. SÁNCHEZ, J.

Pròxim partit dissabte 21/05/2016 a les 11:00h. a Picassent

Miguel Quesada

Deja un comentario