Senior Nacional Fase d´ascens EBA: CB Ifach Calp 68 – 57 CB Alginet

Cruel i dura derrota del CB Alginet, que després d’uns nefastos últims minuts, va perdre el partit i el bàsquet average, de manera que ja no depenen d’ells mateixos per a la classificació per a la final a 4.

El partit començava amb els visitants més entonats, amb un Adrian Galvez molt encertat, a ritme de triple, al minut 4 el marcador era de 6-10 favorable per als d’Alginet. Un xicotet parcial dels locals, apretava el marcador i posava en problemes en pels ajustos defensius als visitants, que tenien moltes dificultats per anotar i només ho feia Rubén Ramos amb 6 punts consecutius. Al final s’arriba amb 21-18 al final de quart.

El segon quart, iniciava amb els locals llançats qui amb molta intensitat defensiva, secaven als visitants i ho aprofitaven per córrer i anotar amb facilitat, en els primers 4 minuts, parcial de 8-0, després del temps mort visitant, el CB Alginet, canvia de defensa i gràcies a un actiu Javi Dalmau, acompanyat per un gran Luis Verdeguer, van retallar distàncies, amb un parcial de 2-15 que els posava 2 a dalt en el marcador, 31-33. Amb intercanvi de cistelles es tancava el quart, amb una cistella de gran valor del jove del planter Javi Dalmau que deixava l’electrònic en 33-36.

El pas pels vestidors va anar millor als locals, que una altra vegada amb els seus ajustos defensius encertaven a parar al seu rival, i els d’Alginet qui incrompensiblement, entraven al partit amb falta d’intensitat i amb falta d’idees en atac, jugant amb molt poc criteri. El CB Calp, per mitjà de Loren Gonzalez, va fent mal a la zona i es marxaren al marcador, 40-36. Però el bon fer dels d’Alginet tornava a aparèixer, i el bon treball en atac de Luis Verdeguer, unit a uns encertats Adrian i Fabio Garcia, tornaven a donar la volta al marcador fins a posar 46-50. Un temps mort local, donava ales als de Calp, i amb l’entrada de Coello, que aprofitava el bonus dels d’Alginet, per anar a la línia de tir lliure 6 punts consecutius, més un 2 + 1 de Richotti posaven un parcial de 8-0, que per a deliri local acabava de rematar el veterà Domingo Crespo amb un triple, que tancava un minut fatídic per als visitants, i feia creure en la victòria i l’average als locals, després d’un ajustat partit.

L’últim quart, amb dos equips jugant-s’ho absolutament tot, i una afició entregada, va posar de manifest els nervis dels jugadors, tal com veiem en el parcial de 10-5, l’equip que millor va controlar els seus nervis i va tenir l’encert en els tirs lliurats ser el que es va emportar el partit, amb molts errors s’arribava als primers minuts amb un 63-52, que Luis s’encarregava de deixar per baix de 10p amb una cistella de 2p. Els minuts finals, prometien ser d’infart, i així va ser, on el CB Alginet, va tenir l’oportunitat de retallar distàncies, controlant defensivament al seu rival, però errà fins a 6 tirs lliurats sense oposició i va tindre pèrdues incomprensibles, un error defensiu permetia anotar a Torres de 2p, i un 2 + 1 de Loren Gonzalez, posava amb +14 als locals a falta de 2 min. Un triple dels d’Alginet, feia creure als visitants en salvar l’average, que després de dos grans defenses tenien temps mort i possesió a falta de 7 «del final. La jugada final va acabar en una altra pèrdua de pilota i els visitants van desaprofitar la seva oportunitat de lluitar pel bàsquet average.

Informa: Alfons Juan

 

Deja una respuesta