TROFEU FEDERACIÓ. CB ALGINET SÈNIOR AUTONÒMIC – UNIDREAMS ESCOLAPIES

Alginet-Moncada 1CB Alginet SÈNIOR AUTONÒMIC 70 – UNIDREAMS ESCOLÀPIES 90

Partit jugat en el pavelló d’Alginet corresponent a la tercera jornada del Trofeu Federació.

Nova derrota en aquesta competició del CB Alginet, que pel que sembla els seus jugadors una vegada acabada la lliga regular han baixat el seu compromís i les seues ganes de treballar, davant la qual cosa estan encarant els partits amb molt poca intensitat i sobretot molt poca ambició. Açò esta donant com a resultat 3 derrotes en 3 partits.

Mal inici de partit, on ja es va poder observar que el CB Alginet no estava per la llavor de competir com hauria de fer-ho, permetent als visitants aconseguir cistelles fàcils en penetracions a més de permetre tirs molt lliurats sovre tot a el seu millor jugador en tir exterior, açò va fer que s’arribara al final del primer parcial amb un 16-26, per a l’equip d’Escolàpies.
El segon quart, el CB Alginet va realitzar una amagada de recuperació i amb uns bons minuts defensius a tota pista van permetre diverses recuperacions de pilota que van acabar en cistelles fàcils que van permetre arribar al descans amb sol dos punts per baix el marcador, sent aquest segon parcial de 21-13 i un marcador en l’electrònic de 37-39 per als visitants.
I va començar la segona part i el CB Alginet pel que sembla es va quedar en el vestuari i si en la primera part el seu treball i intensitat van deixar molt a desitjar, en aquest segon temps encara va ser molt més apressant, on l’equip de CB Escolàpies es va passejar pel camp, dominant el joc en tot moment tant en defensa, com sobretot en atac, on sempre treien bons avantatges per a tirs lliurats, ja foren exteriors com prop de la cistella, a més d’un clar domini en el rebot ofensiu que permetia segones i terceres opcions i observant com els de el CB Alginet no van donar mostres de reacció i per desgràcia no demostrant en cap moment una bona imatge.
Al final parcials de 20-28 en el tercer quart i de 13-23 en el quart i últim per a un marcador final de 70-90 per als visitants.

En definitiva, o canvia l’actitud de l’equip a l’hora d’afrontar els partits en aquest Trofeu Federació o aquestos partits seguiran contant-se per derrotes i aquest equip és molt més capaç de realitzar un millor joc i tindre molta més ambició. Tota la temporada així a sigut. Esperem que tornen a la seua millor versió i puguen donar-nos majors alegries i millors sensacions.

Deja un comentario