PRIMER PARTIT DEL JUNIOR

MARISTAS 80 – 46 C.B. ALGINET, el dissabte disputarem el primer partit de lliga,l’equip estava compost per Edgar, Xavi, Bryan, Marc, Oscar C., Ivan, Martin, Lluis, Guillem, Borja.

L’objectiu principal del partit era buscar bones sensacions i bon joc entre els jugadors, ja que sis d’ells eren cadets i debutants en la categoria de junior. A tot açò es sumava un handicap, els cadets venien de jugar la final de la lliga valenciana.

En la primera part del partit, va fer acte de presència la qualitat de jugadors que tenim, a pesar del resultat advers des de l’inici de partit, no desistien en el joc amb una defensa i un atac estructurat.

En la segona part va fer acte de presència el cansament acumulat, açò va fer “mella” en la nostra defensa i va per permetre que Martistas es distanciarà a més de 30 punts. Els seus encerts i els nostres errors van fer impossible la remuntada.

Poc a poc anem creixent!

Deja un comentario