SEGONA VICTORIA DEL NOSTRE INFANTIL B

JORNADA 2                        C.B. ALGINET 59 – 34 AUTOCARES CARBONERES ALVAREZ

Segon partit de la temporada, ens enfrontavem a l’Alberic. El partit començava molt mal tant en defensa com en atac, no eixirem concentrats, ja fora per fallo del entrenador al plantejar el calfament o per excés de confiança dels nostres.

Fins al tercer període no aconseguirem les primeres rentes (20-14), gracies a fer bones defenses i córrer al contraatac. Al equador del partit 29-18 per als nostres.

La segona meitat va començar molt forta gracies a bones defenses i bones accions individuals en atac (44-24). Els altres 3 períodes tornarem a baixar el nivell i encara que els guanyarem no mostrarem superioritat respecte el rival. A la fi 59-34 per als nostres, en un partit desastrós on no mostrarem un joc atractiu i tornarem a estar molt mal a defensa. Toca treballar molt per al partit d’aquesta setmana contra el CSA Carcaixent.

Jugaren: Zaka (-), Victor (6 pts), Nadir (2 pts), Juli (-), Josep (16 pts), Pablo (2 pts), Vicent (-), Ximo (11 pts), Pau (-), Marcos (22 pts).

Deja un comentario