VICTORIA DEL INFANTIL B

 

 

img_20161015_132410

 

Comença una nova lliga per als jugadors del infantil “B”, els nostres cambien de jugar en canastes de minibàsquet a les reglamentàries i d’un camp menut a un gran. Ens enfrontavem al Anna un equip superior respecte a altura i cos.

El partit començà molt be per als nostres, que amb bones defenses y contraatacs ferem un parcial de 1-16. Però el rival més acostumbrat a aquesta pista gran va aconseguir que no ens distanciarem més de 15 punts.

Ya en el 5t i 6t cuart els nostres conseguírem una renta de 30 punts a favor. Però altra vegada com al primer partit amistós els nostres jugadors es relaxaren i amb ràpids contraatacs del Anna es tornen a colocar a 16 en tans sols 5 minuts per jugar. A la fi els últims 5 minuts es jugaren molt be tant en atac com en defensa, i aconseguírem la victòria per 43-68.

A destacar el gran partit dels nostres tant en atac com en defensa. I a millorar el 7é cuart on els nostres es relaxaren i recibírem un gran parcial en contra.

Jugaren: Djihad Mallik (10 pts), Nadir Mouaki (8 pts), Cristian Bonafé (7 pts), Juli Pellicer (1 pt), Josep Quiles (4 pts), Julià Jiménez (20 pts), Pablo Juan (-), Ximo Vilanova (11 pts), Pau Molina  (2 pts), Marcos Lerin (5 pts)

Deja un comentario