Victòria del Infantil B

JORNADA 5                                      EMBA L’ALCÚDIA 04 54-63 C.B. ALGINET B

Últim partit de la 1a volta i ens enfrontàvem els dos equips invictes del grup. Plantejarem un partit diferent als altres, L’Alcúdia era un equip ràpid i amb bon manejo de baló, passarem de fer pressió tot el camp a defendre a mig camp per a evitar que ens superaren des d’¼ de camp.

Eixirem molt forts, volíem dominar el partit des del principi i així va ser, primers 5 minuts 2-12 a favor. El canvi en defensa ens estava eixint espectacular i en atac estàvem jugant els nostres millors minuts de la temporada. Al equador del partit el resultat era 20-40, els nostres defenien i corrien com fèiem als entrenaments amb transicions molt ràpides mitjançant passes.

La segona meitat començà igual que la primera i aconseguirem la màxima diferència (26-51). Els últims 3 períodes L’Alcúdia va demostrar que no anava a baixar mai els braços i va desenvolupar gran joc. A falta de 5 minuts el resultat 42-62. L’últim període no estiguérem igual que els altres 35 minuts, també perquè jugaren tots i entre tant de canvi no eixíem amb la mateixa intensitat. 54-63 FINAL.

A destacar el gran partit de tots, probablement va ser el millor partit del que duguem de temporada. Defeníem molt be i quan no podíem córrer al contraatac atacàvem amb molta tranquil·litat. A millorar el 13/29 en tirs lliures. Després de la 1a volta l’equip continua invicte, pero no ens podem confiar perque queda encara molt.

Jugaren: Zaka (2 pts), Djihad (4 pts), Cristian (6pts), Juli (-), Victor (2 pts), Josep Quiles (-), Julià (29 pts), Pablo (5 pts), Vicent (1 pt), Ximo (7 pts), Marcos (7 pts)

Deja una respuesta