INFANTIL «A»: C.B. MARISTAS – C.B. ALGINET

C.B. MARISTAS -31- C.B. ALGINET -50-

DATA: 25-03-2017. LLOC: COL.LEGI MARISTAS (VALÈNCIA). HORA: 10:00.

El nostre Infantil «A» ha sumat una important victòria en el seu desplaçament al col·legi Maristes de València. Hem aconseguit amb este triomf classificar-nos matemàticament per als 1/4 de final de les Fases Finals del Campionat Preferent de la Comunitat Valenciana. Si al principi de temporada haguérem definit un objectiu ambiciós, era aconseguir esta classificació i hui ho hem fet. Recordem com en les primeres setmanes de la temporada reflexionàvem sobre els objectius a aconseguir amb este grup i com definíem que en el nostre procés de formació-aprenentatge l’important era el creixement a nivell individual i col·lectiu de tots els components de l’equip, doncs bé després d’un gran treball per part de tots els meus jugadors l’evolució d’este grup ha sigut constant i podem definir que els nostres objectius generals han sigut cumplits.

Hem vist com des del principi de la temporada els meus jugadors han hagut d’adaptar-se a nous conceptes metodològics que resultaven moltes vegades de difícil comprensió per a ells, hem vist com el seu bàsquet millorava molt en quasi totes les facetes del joc i sobretot com avançaven en el procés de presa de decisions, aconseguint entendre cada vegada millor este esport i desenrotllant el caràcter competitiu que ha de definir a un bon equip de formació. Enhorabona a tots perquè allò que s’ha aconseguit té molt de mèrit i els principals protagonistes d’este triomf sens dubte són els meus jugadors.

El partit de hui una vegada més els nostres xics han entés molt bé com havien de competir-ho i jugant una magnífica primera part han aconseguit ser sempre superiors al nostre rival i llegir amb eficàcia les diferents defenses que els col·legials intentaven desenrotllar, nosaltres amb bon criteri i bones lectures del seu bàsquet sempre hem sabut com jugar en atac aconseguint cistelles de verdader mèrit i tot açò acompanyat d’una bona defensa individual que ha sigut molt meritòria en molts moments del partit, ha suposat la nostra victòria en una pista molt difícil i davant un bon rival.

En definitiva un bon partit en què els nostres xics sabent l’important que era per a nosaltres aconseguir un resultat positiu, han jugat molt concentrats i han aconseguit una victòria que ens obri les portes per a següents objectius. Enhorabona..!!!

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(14pts), Josep Escutia(-), Mario Ballesteros(3pts), Victor García(2pts), Carles Alepuz(1pt), Alejandro Vallés(10pts), Pepe Machí(-), Victor Pelufo(12pts) i Julià Jiménez(8pts).

Parcials per períodes: 1º(4-3), 2º(2-11), 3º(4-6), 4º(0-10), 5º(2-0), 6º(6-6), 7º(4-11) i 8º(9-3).

ÀRBITRE: SR. RÓDENAS, L.

Pròxim partit diumenge dia 2-04-2017 a les 10:00h. a Alginet davant C.B. Almassera.

Miguel Quesada

Deja un comentario