INFANTIL “A”: C.A. MONTEMAR – C.B. ALGINET.-

C.B. MONTEMAR -73- C.B. ALGINET -65-

DATA: 29-04-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS DE MONTEMAR. HORA: 9:30.

Partit de volta dels 1/4 de Final de les eliminatòries en la categoria preferent i que ens feia viatjar fins a la capital Alacantina per a enfrontar-nos al Club Atlètic Montemar. El partit d’anada jugat diumenge passat a Alginet va acabar amb victòria per als nostres xics amb una diferència de 7 punts al nostre favor i feia que l’eliminatòria quedara molt oberta. Sabíem que jugar a Alacant sempre és difícil i més encara davant d’un bon equip com és el C.A. Montemar, però amb tota la il·lusió de poder passar l’eliminatòria eixim d’Alginet cap a la capital alacantina per a jugar el partit sens dubte més important de la temporada.

No ha pogut ser, després dels 40 minuts de joc els locals han aconseguit la victòria amb una diferència en el marcador que els val per a passar a jugar les semifinals i els nostres xics que han competit durant tot el partit al màxim nivell i han demostrat durant tota l’eliminatòria un gran caràcter competitiu es veuen apartats de poder continuar amb la competició. El partit de hui ha sigut de gran nivell i els assistents molt nombrosos al pavelló alacantí han pogut disfrutar d’un partit molt emocionant de bàsquet de formació on els dos equips han demostrat un gran coneixement del joc.

Els locals amb un gran encert en el tir exterior, sempre han aconseguit dominar el marcador i amb un bon bàsquet conseguir véncer-nos. Els nostres xics han intentat posar en pràctica tots els coneixements que hem treballat des del principi de temporada i que ens han servit per a aconseguir arribar fins a este partit, però els locals sempre han sabut contrarestar les nostres armes i encara no sent molt superiors han sabut jugar un bàsquet eficaç i molt pràctic i portar el partit controlat.

Hem d’estar molt orgullosos de la gran temporada que ha realitzat este grup, de l’avanç tan significatiu que tots els jugadors del meu equip han aconseguit i sobretot de la cohesió del grup que en este esport és un factor molt important. El procés de formació-aprenentatge que ens posàvem com a objectiu al principi de temporada, este grup ho ha superat amb nota i ja estem pensant en els objectius de la pròxima temporada. Vull agrair i molt a tots els acompanyants i familiars d’este equip que han animat durant tota la temporada i en tots els partits, que han sigut un gran suport per al grup i que sens dubte el seu esforç és d’un gran elogi.

Només em queda felicitar els meus jugadors que sens dubte són els grans protagonistes d’esta crònica i que és un orgull i un plaer ser el seu entrenador. Agrair com no a tota la família del C.B. Alginet (Directiva, Entrenadors, Jugadors i Familiars) el gran suport que hem rebut sempre per part de tots. Ara ens queda jugar el Trofeu Federació on continuarem treballant amb gran il·lusió per a avançar en la formació-aprenentatge dels nostres xics. Enhorabona a tots per la gran temporada realitzada.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(23pts), Josep Escutia(7pts), Mario Ballesteros(7pts), Víctor García(-), Carlos Alepuz(3pts), Alejandro Vallés(7pts), Pepe Machí(-), Víctor Pelufo(9pts) i Juià Jiménez(9pts).

Parcials per períodes: 1º(13-11), 2º(11-2), 3º(5-6), 4º(7-7), 5º(8-8), 6º(13-12), 7º(11-14) i 8º(5-5).

ÀRBITRE SR: CABALLERO, M.A.

Pròxim partit divendres dia 5-05-2017. a les 17:45h. a Sueca.

Miguel Quesada

Deja un comentario