INFANTIL “A”: C.B. ALGINET – C.B. MONTEMAR D’ALACANT.

C.B. ALGINET -65- C.B. MONTEMAR -58-

DATA: 23-04-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 10:00.

“El nostre Infantil “A” s’enfrontava al C.B. Montemar d’Alacant en l’eliminatòria de 1/4 de Final de la categoria Preferent de la Comunitat Valenciana. Sabent l’important que en estes eliminatòries es el resultat del primer partit,hem aconseguit una important victòria que ens fa ser optimistes de cara al partit de volta en Alacant.
Encara que al final del partit la diferència ha sigut només de 7 punts (65-58) , me’n vaig satisfet pel treball dels meus jugadors que han realitzat un bon partit i han donat una lliçó de com afrontar una eliminatòria. L’inici del partit no és bo per la nostra part, eixim amb poca concentració i ens veiem sorpresos pel joc del nostre rival. Els alacantins amb una bàsquet senzill i pràctic, demostren que són un bon equip i que haurem de fircar-nos les piles si volem guanyar el partit.

A poc a poc els nostres xics es lleven de damunt els nervis de jugar una fase final i van començant a practicar el bàsquet a què ens tenen acostumats. Els nostres atacs són més dinàmics i millorem prou en defensa aconseguint parcials favorables en els següents períodes i aconseguir una diferència substancial (52-33) en el minut 4 del 6º període. Però en este esport fins al xiulit final no s’acaba el partit i els visitants un poc a la desesperada i veient com aconseguíem augmentar poc a poc la diferència al nostre favor, amb un gran encert en el tir exterior (4 triples consecutius) i quasi sempre amb bona defensa per la nostra part, aconseguixen acostar-se perillosament en el marcador i reduir el nostre avantatge.
Quan ho teníem tot a favor per a aconseguir tancar el partit amb una àmplia victòria, els nervis ens han passat factura i hem comés fallades inexplicables en situacions molt favorables per a nosaltres, ells amb molta sort han sabut encistellar en els moments precisos i fer que la nostra victòria no fóra tan àmplia.

Ens queda el partit de volta dissabte que ve en la capital Alacantina on si estem concentrats i juguem bé estic segur que tornarem a aconseguir la victòria. Estes situacions de joc donen experiència als nostres xics i enriquixen el seu procés de formació-aprenentatge, segur que extrauen moltes coses positives d’esta eliminatòria i siga quin siga el resultat final l’experiència a nivell competitiu i formatiu sempre serà positiva.

Només em queda felicitar els meus jugadors per l’excel·lent temporada que estan realitzant i pel nivell d’implicació que estan desenrotllant en esta etapa de formació, no em vull despedir sense felicitar també a l’afició que sempre està animant i són un gran suport per a este equip, aconseguint crear un gran ambient en tots els partits. Gràcies…!

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(17pts), Josep Escutia(4pts), Mario Ballesteros(2pts), Víctor García(2pts), Carlos Alepuz(2pts), Alejandro Vallés(11pts), Pepe Machí(2pts), Javi Pellicer(2pts), Víctor Pelufo(4pts) i Julià Jiménez(19pts).

Parcials per períodes: 1º(2-9), 2º(13-3), 3º(6-4), 4º(8-6), 5º(14-6), 6º(9-7), 7º(4-11) i 8º(9-12).

ÀRBITRE: SR. MADRIGAL, J.L.

Pròxim partit dissabte dia 29-04-2017 a les 9:30h. a Alacant.

Miguel Quesada

Deja un comentario