INFANTIL «A»: C.B. MISLATA – C.B. ALGINET

C.B. MISLATA -47- C.B. ALGINET -33-

DATA: 9-04-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS EL QUINT. HORA: 17:00

El nostre Infantil «A» jugava el partit decisiu a casa del líder el C.B. Mislata amb la motivació que d’aconseguir la victòria podíem acabar esta fase com a campions de grup. Realment no hem tingut opció, els locals han sigut sempre superiors en tots els aspectes del joc i han aconseguit amb un bàsquet ràpid i ben estructurat una victòria molt merescuda. Els nostres xics hui no han tingut el seu millor dia i sempre s’han vist superats pels amfitrions, mai hem aconseguit imposar el nostre bàsquet, hem comés moltes errades tant a nivell individual com col.lectiu i quan açó passa normalment el premi és la derrota.
De totes les maneres la gran temporada que està aconseguint culminar este grup és molt bona tant en progressió individual com a col·lectiva i amb la classificació ja aconseguida per a 1/4 de Final hem de llegir este partit per a aprendre dels errors i intentar millorar en tot el que no hem fet correctament. Prompte sabrem el rival que ens oferirà el sorteig en 1/4 de Final i esperem que la pròxima eliminatòria el grup siga més conscient del treball a realitzar i poder aconseguir el nostre objectiu.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(12pts), Josep Escutia(-), Mario Ballesteros(2pts), Víctor García(4pts), Carles Alepuz(2pts), Alejandro Vallés(2pts), Pepe Machí(4pts), Javier Pellicer(-), Víctor Pelufo(12pts) i Julià Jiménez(5pts).

Parcials per períodes. 1º(11-4), 2º(11-6), 3º(9-0), 4º(4-6), 5º(5-2), 6º(8-5), 7º(0-8) i 8º(8-11).

ÀRBITRE: SR. HERROJO, J.

Miguel Quesada

Deja un comentario