DOBLE VICTORIA DE L’INFANTIL I CLASSIFICACIÓ PER 1/4 DE FINAL DEL TROFEU FEDERACIÓ.

PARTIT D’ANADA:
C.B. MANISES -30- C.B. ALGINET -83-
DATA: 27-05-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS DE MANISES. HORA: 12:30.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(16pts), Josep Escutia(1pt), Mario Ballesteros(7pts), Víctor García(4pts), Carlos Alepuz(8pts), Alejandro Vallés(9pts), Pepe Machí(4pts),Javier Pellicer(8pts), Víctor Pelufo(13pts) i Julià Jiménez(12pts).

ÀRBITRE: SRTA. PASTRANA, S.

PARTIT DE TORNADA:
C.B. ALGINET -95- C.B. MANISES -49-
DATA: 28-05-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 10:00.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(28pts), Josep Escutia(6pts), Mario Ballesteros(4pts), Víctor García(4pts), Carlos Alepuz(12pts), Alejandro Vallés(11pts), Pepe Machí(-), Víctor Pelufo(17pts) i Julià jiménez(13pts).

ÀRBITRE: SR. NOVERGES, S.

Eliminatòria de 1/8 de Final del nostre Infantil en el Trofeu Federació i que ens enfrontava al C.B. Manises. Els nostres xics han aconseguit véncer en els dos partits amb prou comoditat i ser superiors als nostres rival en molts aspectes del joc, desplegant en la pista els conceptes que treballem durant la temporada i aconseguir bons parcials en quasi tots el periodes. Els xics de Manises han demostrat ser un bon equip amb bons fonaments i bona actitud, demostrant el seu caràcter competitiu amb també un bon bàsquet.
Ara ens toca esperar el rival de 1/4 de Final per a competir el pròxim cap de setmana i demostrar fins on pot arribar este equip.

MIGUEL QUESADA

Deja un comentario