INFANTIL TROFEU FEDERACIÓ: E.D.M. PICASSENT – C.B. ALGINET

E.D.M. PICASSENT -11- C.B. ALGINET -155-

DATA: 13-05-2017. LLOC: POLIESPORTIU DE PICASSENT. HORA: 11:00.

Partit molt fàcil per als nostres infantils davant un rival molt modest i que no ha tingut cap emoció ni competitivitat. Des del principi del partit la nostra superioritat en tots els aspectes del joc és manifesta i els nostres xics amb gran respecte cap al rival intenten desplegar els coneixements adquirits durant la temporada i jugar un bàsquet ràpid i col·lectiu. Seguir treballant és el nostre objectiu per a poder competir al màxim en els enfrontaments més competits que segur arribaran molt prompte.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(38pts), Josep Escutia(6pts), Víctor García(6pts), Mario Ballesteros(13pts), Carlos Alepuz(16pts), Alejandro Vallés(26pts), Pepe Machí(8pts), Julià Jiménez(24pts), Ximo Vilanova(12pts) i Vicent Machí(6pts).

ÀRBITRE: SR. SELLES, S.

Pròxim partit diumenge dia 21-05-2017. a Algemesí a les 10:00h.

Miguel Quesada

Deja un comentario