«

»

May 28 2017

Imprimir esta Entrada

Octaus de final del Cadet TF

OCTAUS DEL TROFEU FEDERACIÓ             CB ALGINET – PICANYA BASKET

Després de passar com a millor 2n ens tocava disputar els 1/8 contra un molt bon equip i gran candidat a la copa. Amb algun reforç de molta qualitat per a disputar la copa. Nosaltres seguíem amb la mescla de jugadors del A i el B.

El primer partit es disputa a Alginet, l’equip rival eixí molt més intens i al final del primer període ens endúiem una sorpresa al perdre ja de 20… Havien passat 10 minuts i quedaven encara 70 d’eliminatòria, es podia remuntar, al descans seguíem perdent de 20. Ja en la segona meitat intentem motivar-nos i eixir a remuntar. Gran eixida en la que ens posem a 11, però el Picanya amb 3 triples y una canasta de dos sense fallo ens va fer un dur, 2-11 y tornava el +20. El joc interior rival ens seguia destrossant el seu número 14 ens estava fent pols. Bons minuts finals del Picanya on també influí la nostra rotació per al 52-86.

El segon partit a Picanya teníem com a objectiu el frenar el joc interior i intentar que el rebot no fora un problema com va ser el dia anterior. A més que no hi haguera dependència de un jugador, ja que el dia de abans 32 punts de 52 foren del mateix jugador! Teníem la motivació per a guanyar.

Comencem be amb dos bones defenses, però sense estar be en atac. L’equip rival ens fa dos triples consecutius pese a estar molt ben defesos. En atac fem el 6-2. I ve la empanà, 3 males defenses i 3 perdues en atac provoquen el 12-2. Temps mort, canvis i aconseguim anotar en facilitat, però ells seguien amb un encert no molt normal com el dia de abans. Al descans 39 – 24 el Picanya ens estava fent tot els tirs pese estar ben defesos molts. La segona part canvia totalment, guanyem els dos períodes, la nostra defensa estava fent molt de mal als rivals, i anotàvem amb bones accions. Al final 62-59 per al Picanya. On la millora va estar amb la no dependecia de un jugador i fent un bon joc col·lectiu.

Eliminats de la copa per un gran rival que s’ha merescut més la classificació, equip molt compensat en totes les posicions que amb un bon tir exterior i un joc interior determinant pel seu 14 ens han guanyat els dos partits.

Toca seguir treballant, per a preparar als nostres jugadors per al bot a la categoria junior, on segur que obtindran grans resultats.

Sobre el Autor

Pablo Escarti

Deja un comentario