«

»

Jun 18 2017

Imprimir esta Entrada

ALEVÍ “B” PARTIT AMISTÓS AL TORNEIG DEL C.B. ALMUSSAFES

C.B. ALMUSSAFES VS C.B. ALGINET “B” RESULTAT 68-54

HORA: 11:30 i DATA: 18/06/2017

Últim partit de la post-temporada oficial on jugàvem un partit amistós gràcies a la invitació del C.B. ALMUSSAFES al seu torneig. Les altes temperatures i la humitat van ser les protagonistes d’aquest partit. El partit va començar amb màxima igualtat amb el marcador i la qualitat individual del número 7 de l’equip contrari podruia desequilibris en la nostra defensa. Luay aconseguia encistellar les primeres cistelles nostres per mantindre’ns en l’encontre. El segon període va ser prou paregut i amb l’entrada de Max i l’ajuda dels dos David, Tortajada i Jaime aconseguíem col·locar-nos a tan sols un punt. El tercer període l’Almussafes va liderar el joc amb transicions ràpides i solament amb assistències nostres per part de Víctor i Max a Elliot, Luay i Joan feia que l’avantatge no fóra insalvable. En la segona meitat els nostres xiquets van lluitar i intentar remuntar però amb la curta rotació i un gran domini del joc per part del número 4 de l’equip contrari feia difícil aconseguir-ho. Finalment l’últim període va ser positiu per als nostres on Alexandra i Jaume van aconseguir encistellar.

Per acabar aquesta última crònica de la temporada, m’agradaria assenyalar que he estat molt content en l’actitud dels xiquets en aquesta temporada i sobretot en la recta final on s’ha vist clarament la millora tant en conceptes tècnics i tàctics com en comportament. Agrair i donar l’enhorabona a tots els pares d’aquest equip perquè el seu comportament en les grades ha sigut dels millors que he vist en la meua vida. No protesten als àrbitres ni tampoc critiquen als companys o als propis fills. Aquestes actituts fan fàcil la feina de l’entrenador. Gràcies per la vostra actitud.

Ara a l’estiu toca descansar, desconnectar i realitzar altres activitats per a tornar amb il·lusió al bàsquet i començar una nova temporada tots junts.

Jugaren: Víctor, David Jaime, Jaume, Luay, Max, Joan, Elliot, David Tortajada i Alexandra.

Daniel Quesada.

Sobre el Autor

Miguel Quesada

Deja un comentario