EL NOSTRE INFANTIL ES CLASSIFICA PER A SEMIFINALS DEL TROFEU FEDERACIÓ.

El nostre Infantil ha aconseguit classificar-se per a les semifinals del Trofeu Federació després de jugar una dura eliminatòria contra els xics del València Basket. Han sigut dos partits molt intensos on hem vist un bon bàsquet de formació i hem pogut comprovar el gran nivell de joc d’ambdós conjunts. Els nostres xics demostrant una vegada més la gran evolució que han aconseguit esta temporada en molts aspectes del joc, han jugat una gran eliminatòria amb un gran nivell i avançar un pas més en el seu procés de formació-aprenentatge.
Sens dubte veiem com este grup ha crescut molt tant individualment com col·lectivament, la demostració clara ha sigut esta eliminatòria on els xics han demostrat un bon nivell de bàsquet tant a nivell tàctic com a tècnic i també com han aconseguit evolucionar durant tota la temporada cap a objectius que ens plantejàvem en pretemporada i que sens dubte hem aconseguit.
Podem observar com el nostre nivell defensiu ha anat creixent durant tot l’any i açò ens porta a què el nostre joc cada vegada siga més sòlid i aconseguisca ser més precís. En esta eliminatòria hem aconseguit realitzar molt bones defenses impedint al nostre rival desenrotllar el seu joc i demostrant que el treball diari té la seua recompensa. En atac també el nostre joc col·lectiu ha millorat molt durant la temporada i encara que per descomptat queda molt per treballar ja veiem molts detalls que per a mi són molt importants i els xics els van assimilant.

En resum molt bon treball del meu equip a nivell col·lectiu que ha demostrat una vegada més el gran caràcter competitiu d’este grup i que ja esperem el nostre rival de semifinals per a tornar a realitzar un bon treball i aconseguir classificar-nos per a la gran Final..Enhorabona a tots!!..

PARTIT D’ANADA:

C.B. ALGINET -82- C.B. VALÈNCIA BASKET -65-

DATA: 3-06-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 12:00.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(9pts), Josep Escutia(6pts), Mario Ballesteros(16pts), Víctor García(2pts), Carlos Alepuz(1pt), Alejandro Vallés(11pts), Pepe Machí(2pts), Javier Pellicer(7pts), Víctor Pelufo(17pts) i Julià Jiménez(11pts).

PARTIT DE TORNADA:

VALÈNCIA BASKET -60- C.B. ALGINET -55-

DATA: 4-06-2017. LLOC: COL.LEGI SANTO CÁLIZ(VALÈNCIA). HORA: 18:30.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(6pts), Josep Escutia(2pts), Mario Ballesteros(1pt), Víctor García(-), Carlos Alepuz(-), Alejandro Vallés(16pts), Pepe Machí(1pt), Javier Pellicer(6pts), Víctor Pelufo(14pts) i Julià jiménez(9pts).

MIGUEL QUESADA

Deja una respuesta