«

»

Jun 18 2017

Imprimir esta Entrada

Escrit agraïment a Honorio Gil del Club Bàsquet Alginet

El Club Bàsquet Alginet vol expressar el seu més sincer agraïment a la figura d’en Honorio Gil, qui durant aquestes tres temporades que ha estat al club ha desenvolupat un treball magnífic i una actitud impecable tant a nivell professional com personal, mostrant el seu compromís amb la filosofia de l’entitat i la valia de les seues idees esportives.

En aquest període ha assumit la responsabilitat d’entrenar durant dos anys l’equip sènior b, aconseguint amb un equip jove i inexpert en la categoria, finalitzar dos temporades més que notables, no sols amb la classificació, sinó també guiant i completant la formació d’aquestos jugadors. L’última temporada ha estat al comandament del primer equip (Guillen Group Alginet) en categoria nacional, aplegant a les finals de ambdós campionats disputats, tant la lliga valenciana com la lliga regular, on, malauradament i malgrat el bon treball realitzat, no s’han pogut assolir les victòries per xicotets detalls.

Amb tot açò, sols ens queda agrair els anys que has compartit amb nosaltres i el treball que has fet per aquesta entitat i recordar que, ja per sempre, formaràs part de la història d’aquest club. Esperem que aquest adéu que per temes personals ens ha separat, no siga més que un fins prompte i que la sort t’acompanye allà on vages, i com tú ens has ensenyat junts som club i junts som equip.

Sobre el Autor

Toni

Deja un comentario