«

»

Jun 15 2017

Imprimir esta Entrada

FINS PROMPTE CB ALGINET.

Hi ha moments en què prendre una decisió es fa molt difícil, sobretot quan et trobes en un lloc en el qual estas molt content, a gust i sobretot com a casa. Però després de molts dies on he estat analitzant i donant-li voltes al meu cap… He pres la decisió de no seguir com a entrenador en el CB Alginet.
Crec que he pres la decisió més coherent que podia prendre en aquests moments.
Es que a pesar que des del club van decidir per fer un canvi en el primer equip, el seu desig era que seguira entrenant al costat d’ells, però en aquests moments principalment per qüestions a nivell personal i després com he dit abans, analitzant la situació esportiva que se’m presentava he acabat per prendre aquesta decisió que sincerament no ha sigut en absolut fàcil.
Sols em queda agrair i molt els tres anys que he passat en aquest club , han sigut enormes! On he gaudit de la meua passió que és el bàsquet, on he conegut gent nova, grans jugadors, una directiva que ha demostrat la seua confiança cap a la meua persona com a entrenador en el seu moment, des del primer moment em va donar el seu suport i confiança i a la qual no puc estar més que agraït i que per una decisió que puc estar més o menys d’acord no entela la seua llavor cap a la meua persona en aquests anys. Especialment al president que a dia de hui el considere un amic, gran part dels meus dubtes de la meua continuïtat o no en el club són seus. Gràcies Miguel Ángel per tot, eres molt gran! Sense desmerèixer als altres.
Solament espere que en algun moment ens tornem a unir en un nou projecte, perquè açò no és un escrit de comiat sinó un fins ara, un xicotet parèntesi per diferents motius, però que de ben segur els nostres destins tornaran a trobar-se.
Moltes gràcies a tots els jugadors als quals he tingut el plaer d’entrenar en aquests anys. Sense ells no hauria sigut possible aquesta experiència tan gratificant, ha sigut un enorme plaer el tindre el privilegi d’haver-los entrenat per la seua alta qualitat tant esportiva com a humana.
A tots els entrenadors que he compartit vivències i canvis d’impressions, sempre gratificants.
Als coordinadors Miguel i Uti, pel seu suport incondicional i ajuda sempre que ho he necessitat i la seua gran labor realitzada en el club.
A l’afició, que cada partit acudien a recolzar i animar als equips que he entrenat i que espere que hagen gaudit amb el joc desenvolupat per aquests equips i per descomptat que espere que seguisquen gaudint i animant.
A Ángel per la seua col·laboració en aquesta temporada i que s’ha guanyat la meua estima i com no a Borja, gran preparador físic, company i que espere que la seua nova experiència siga igual o més gratificant com enguany al costat del CB Alginet.

En definitiva, moltes gràcies a tots els que formen aquest gran club, i solament espere que tingueu un bon record del meu xicotet pas pel CB Alginet.

Res més. Una abraçada molt gran a tots i ens veiem per les pistes.

I recordeu, tots junts som equip i tots junts som club.

Sobre el Autor

00808819063

Deja un comentario