«

»

Jun 12 2017

Imprimir esta Entrada

INFANTIL: SEMIFINAL TROFEU FEDERACIÓ: C.B ALGINET – N.B. XÀTIVA

El nostre Infantil s’enfrontava en Semifinals del Trofeu Federació al potent conjunt del N.B. Xàtiva, equip format per jugadors de nivell autonòmic i que sabíem que era un adversari difícil de batre. L’eliminatòria ha quedat sentenciada en el primer partit jugat en la capital de “La Costera” ja que els locals han aconseguit véncer-nos amb claredat i demostrar almenys en eixe partit que eren superiors als nostres xics. Encara que podria posar mil excuses del per què d’una derrota tan voluminosa, la veritat és que els locals aprofitant de la seua experiència i jugant un bàsquet molt encertat han aconseguit sentenciar l’eliminatòria en el primer partit i deixar-nos fora de la final.
En 12 hores tornàvem a enfrontar-nos en el partit de volta i el meu objectiu recuperar al grup de la derrota patida el dia anterior i poder demostrar el compromís d’este equip. Els xics han respost molt bé i demostrant una vegada més el seu gran caràcter competitiu han jugat un bon partit i només per xicotets detalls no hem aconseguit la victòria davant del mateix rival del dia anterior. Amb esta competició acabem una temporada molt positiva on hem pogut comprovar l’evolució constant del grup i com hem crescut en molts aspectes del nostre joc col·lectiu.

Els objectius que al principi de la temporada ens imposàvem tots, crec que els hem aconseguit i sens dubte el mèrit d’este grup és la seua constància en el treball i les seues ganes d’aprendre el màxim possible. En el nostre procés de formació-aprenentatge influïxen molts factors però sens dubte les ganes de treballar i la il·lusió per competir i l’esforç continu són factors determinants i este equip ha sabut seguir el camí correcte que els ha portat a l’èxit en el seu procés de formació.

En resum gran temporada del nostre Infantil que està compost per uns xics magnífics que tenen un gran futur en este Club i en este esport i que per a mi ha sigut un orgull i una satisfacció enorme poder ser el seu entrenador esta temporada. No vull despedir-me sense desitjar-li al nostre jugador Víctor Pelufo que es va lesionar en el partit del dissabte una ràpida recuperació i com no donar les gràcies al grup de pares tan magnífic que seguixen a este equip en tots els partits i que sens dubte han sigut un gran suport durant tota la temporada per a mí i per als xics. Moltes gràcies pel vostre suport!.

PARTIT D’ANADA: N.B. XÀTIVA -84- C.B. ALGINET -50-

DATA: 10-06-2017. LLOC: PAVELLÓ DE VOLEY. HORA: 19:30.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(4pts), Josep Escutia(5pts), Mario Ballesteros(3pts), Víctor García(-), Carlos Alepuz(8pts), Alejandro Vallés(15pts), Pepe Machí(-), Javier Pellicer(8pts), Víctor Pelufo(6pts) i Julià Jiménez(1pt).

ÀRBITRE: SR. MURILLO, J.A.

PARTIT DE TORNADA: C.B. ALGINET -46- N.B. XÀTIVA -47-

DATA: 11-06-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 10:00.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(11pts), Josep Escutia(4pts), Mario Ballesteros(8pts), Víctor García(4pts), Carlos Alepuz(4pts), Alejandro Vallés(5pts), Pepe Machí(2pts), Javier Pellicer(5pts) i Julià Jiménez(3pts).

ÀRBITRE: SR. REDOMERO, S.

MIGUEL QUESADA.

Sobre el Autor

Miguel Quesada

Deja un comentario