«

»

Sep 12 2017

Imprimir esta Entrada

PRIMER PARTIT LLIGA VALENCIANA DEL NOSTRE JUNIOR

 

 

 

El nostre junior, després d’aconseguir l’ascens a preferent afrontava la primera jornada de la Lliga Valenciana a la pista del Algemesí. El partit començava amb el Algemesí més ficat i amb més intensitat que els permetia córrer i a nosaltres perdre balons fàcils a causa de la poca activitat en atac i permetent molts rebots en atac, això sumat al baix percentatge en tir lliure (7/21 al final del partit) va fer que s’arribés a la mitja part amb un resultat de 41-25 favorable al Algemesí.

El segon quart va començar amb un Alginet més ficat en partit i amb ganes de lluitar, però de nou la falta de encert i els tirs lliures ens van penalitzar. Els canvis de defensa al Alginet els van vindre be per a atascar un poc el atac de Algemesí i així baixar de la psicològica barrera dels 10 punts i ficar-se en partit, però el Algemesí amb un triple i després de uns atacs on els nostre no van aconseguir cistella van aconseguir tancar el partit, per un resultat final de 74-61.

El dimecres enfrontarem el 2º partit de la Lliga Valenciana contra el Don Bosco.

Sobre el Autor

Uti

Deja un comentario