«

»

Sep 10 2017

Imprimir esta Entrada

SÉNIOR B: LLIGA VALENCIANA – N.B. ALZIRA – C.B. ALGINET

N.B. ALZIRA -59- C.B. ALGINET -60-

DATA: 9-09-2017. LLOC: PAVELLÓ PEREZ PUIG. HORA: 11:30

Primer partit del nostre Senior B en esta pretemporada i que ens enfrontava al NB Alzira en la primera jornada del Torneig organitzat per la Federació denominat “Lliga Valenciana”. El nostre equip amb baixes molt significatives per lesions i altres circumstàncies, s’ha presentat al partit amb només 7 jugadors sèniors i un jugador júnior, conseguint realitzar un bon exercici de pretemporada i aconseguir una victòria ajustada en una pista difícil. Nosaltres sempre hem portat la iniciativa en el marcador encara que amb xicotetes diferències al nostre favor i hem sabut jugar els minuts transcendents per a aconseguir una merescuda victòria. Este torneig ens servirà per anar creixent com a grup i poder començar la lliga més cohesionats i millor preparats i encarar la temporada amb il·lusió pel treball i amb moltes ganes per competir.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Daniel Quesada(2pts), Edgar Lerín(4pts), Sergi Cuadros(9pts), Robert Greus(30pts), Miguel A. Lozano(7pts), Arnau Velasco(4pts), Moumen Abdejaouia(4pts) i Iván Lerín(-).

Parcials per períodes: 1º(9-15), 2º(14-10), 3º(20-19) i 4º(16-16).

ÀRBITRES: SR. NAVARRO, R. i SR. GIMENO, A.

Pròxim partit dimecres dia 13-09-2017 a les 20:30 a Alginet davant C.B. Tavernes.

Miguel Quesada

Sobre el Autor

Miguel Quesada

Deja un comentario