Benjamí federat 74-47 Cullera

Bon ritme de joc en el partit que els nostres xiquets s´enfrontaven al Cullera. Partit on hem pogut vore més transicions que joc estàtic. A vegades massa ràpid perquè no teníem cura dels detalls i les precipitacions es succeïen.

Els primers minuts van ser de molta igualtat, però un parcial dels nostres on dominàrem la pintura ens posava per davant 12-6.  Les primeres cistelles en el segon període les feien els visitants que es posaven a sols una d´empatar, però una boníssima defensa dels d´Alginet donà pas a una sèrie de cistelles que marcaven la primera diferència important en l´electrònic que es va vore reduïda per dues cistelles en l´últim minut del període (24-14). Però va ser en el tercer on més cistelles es van vore, la majoria aconseguida pels nostres en contraatac, després d´un toc d´atenció en un temps mort demanat per un començament dubtós (43-22). A la represa continuarem manant en el joc aconseguint la diferència de 25 que ens feia anar a mig camp a defendre i en la que fluctuàrem fins al final (58-34). El quart i cinqué període foren pràcticament idèntics amb intercanvi de cistelles fins arribar al 74-47 final.

«Esforça´t al màxim una i altra vegada. No cedeixis ni un centímetre fins que soni la botzina final» (Larry Bird).

 

Deja una respuesta