Benjamí federat: Comença la lliga!

Encetàvem la lliga regular i ho féiem a Genovés.

Els locals eixiren amb una marxa més i ens endossaven un 8-2 al primer període. Al segon reviscolàrem i va estar més igualat (15-11). Molt poca anotació en el tercer (17-14). Després del descans férem un bon parcial i ens posàrem per davant (21-25). En el cinqué període seguírem augmentant la diferència (24-32). I a l’últim, l’intercanvi de cistelles va ser continu fins el 37-47 final.

El córrer pista amunt, pista avall va ser la característica més observada pel públic mentre els entrenadors s’esgargamellaven per mantindre un ordre. Tot i així ja es pot percebre una millora gràcies a l’esforç dels xiquets en els entrenaments.

«En el bàsquet sols hi ha dues possibilitats: sprint o stop» (Bozidar Maljkovic).

Deja una respuesta