CADET «A»: C.B. ALGINET – N.B. XÀTIVA

C.B. ALGINET -51- N.B. XÀTIVA -78-

DATA: 22-10-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 10:00.

El nostre cadet «A» s’enfrontava al potent conjunt del N.B. Xàtiva i encara que hem intentat competir, la veritat es que la superioritat del conjunt de «La Costera» ha sigut manifiesta en molts aspectes del joc i ens han guanyat amb claredat. El nostre rival amb un físic molt superior ha impossat el ritme del partit i nosaltres no hem sabut o no hem pogut competir davant este equip. La seua superioritat a l’hora de rebotejar ens ha passat factura i en aquest esport este concepte es fonamental per a poder conseguir la victòria. Seguirem treballant per a millorar en tots els aspectes del joc i poder competir millor en els pròxims enfrontaments.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(5pts), Josep Escutia(2pts), Mario Ballesteros(5pts), Daniel Tormo(19pts), Víctor García(-), Alejandro Vallés(4pts), Javier Pellicer(6pts), Víctor Pelufo(7pts), Julià Jiménez(3pts) i Javier Archer(-).

Parcials per períodes: 1º(12-23), 2º(15-15), 3º(11-16) i 4º(13-24).

ÀRBITRE: SR. BUSTOS, A.

Pròxim partit diumenge dia 29-10-2017. a Gandia a les 12:30.

Miguel Quesada

Deja un comentario