CADET «A»: C.B. SUECA – C.B. ALGINET.

C.B. SUECA -28- C.B. ALGINET -68-

DATA: 14-10-2017. LLOC: PAVELLÓ LES OLIVERETES. HORA: 10:45.

Primer partit de lliga regular del nostre Cadet «A» de nivell 2 i que ha finalitzat amb una contundent victòria en el nostre desplaçament a la localitat de Sueca. Els nostres xics han jugat un partit molt seriós, practicant un bon bàsquet i desenvolupant molts conceptes nous que volem implantar aquesta temporada. La nostra bona defensa individual superava els conceptes ofensius dels locals i aconseguiem realitzar ràpides transicions ofensives que ens feien distanciar-nos en el marcador amb solvència.
El nostre joc col·lectiu ha sigut correcte i amb una bona actitud per part de tots els jugadors aconseguint plasmar en la pista un bon bàsquet tant en defensa com en atac. Bones sensacions en aquest primer partit de temporada, amb un nivell acceptable de competició per part del conjunt de l’equip i amb molta participació per part de tots els jugadors. El pròxim rival és el potent conjunt del NB Xàtiva al que ens enfrontarem diumenge que ve a casa, si juguem amb aquest nivell de confiança i predisposició col·lectiva segur que podrem competir.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(10pts), Josep Escutia(3pts), Mario Ballesteros(5pts), Daniel Tormo(34pts), Víctor García(-), Alejandro (Vallés2pts), Javier Pellicer(-), Víctor Pelufo(12pts), Julià Jiménez(2pts) i Javier Vercher(-).

Parcials per períodes: 1º(5-26), 2º(11-25),3º(12-17).

ÀRBITRE: SR. SÁNCHEZ, M.

Pròxim partid diumenge dia 22-10-2017 a les 10:00h. a casa davant NB XÀTIVA.

Miguel Quesada

Deja un comentario