CADET “A”: UPB GANDIA – C.B. ALGINET

UPB GANDIA -61- C.B. ALGINET -21-

DATA: 29-10-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS DE GANDIA. HORA 12:30.

Derrota del nostre Cadet “A” en el seu desplaçament a la capital de “La Safor” on s’enfrontava al Cadet “A” del UPB Gandia. Els locals han sigut molt superiors des del principi del partit i els nostres xics no han pogut mai competir. La superioritat física dels locals ha marcat la diferència i hui els nostres cadets que son quasi tots de primer any poc han pogut fer davant un equip que fà un bon bàsquet i que juga amb molt de ritme. Continuarem treballant per a millorar el nostre joc col.lectiu tant en defensa com en atac i segur que amb el treball diari ho aconseguim.

Jugaren pel C.B. Alginet: Josep Gil, Josep Escutia, Mario Ballesteros, Daniel Tormo, Víctor García, Carles Alepuz, Alejandro Vallés, Víctor Pelufo, Julià Jiménez i Javier Cervera.
Pròxim partit diumenge dia 5-11-2017. a les 12:00h. a casa davant C.B. Benifaió.

Miguel Quesada.

Deja un comentario