DERROTA DEL CADET «B»

CADET “B” C.B.ALGEMESÍ VS C.B.ALGINET”B”
Hora : 10:00 Data: 21/10/2017.
Resultat 52-38.

Derrota del nostre cadet “B” en aquesta segona jornada. El partit va començar amb una fluixa defensa nostra on l’Algemesí anotava amb facilitat. Així i tot, els nostres reaccionaren i aconseguiren acabar el primer període amb empat a 11. El segon període va marcar la dinàmica del partit ,un parcial de 9-0 a favor dels locals, desestabilitzava al nostre equip que junt al paupèrrim percentatge en tirs lliures (5/22, 22,72%), feien arribar al descans amb un 30-20 en contra. El domini del rebot per part del rival feia que tingueren dues i terceres opcions constantment, açò feia que ens carregarem de personals i els rivals anotaren des de la línia. Cal millorar en el rebot i en la defensa de l’1×1. En atac per alguns moments, hi havia una bona circulació de baló però també massa precipitacions i massa ansietat per voler encistellar.

Pròxim partit el dissabte 28 a les 12:30 en Alginet contra Guadassuar.

Jugaren i anotaren: Mario Ballesteros (7), Javier Pellicer(2), Javier Cervera(-), Pepe Machi (7), Vicent Machi(3), Javier Vercher (-), Josep Escutia(3), Kais Hijazi (-), Víctor García(7) i Carlos Alepuz(9).

Parcials per període: 1ª (11-11), 2ª (19-9), 3ª (11-8), 4ª (11-10).

Daniel Quesada

Deja una respuesta