DERROTA DEL JUNIOR EN SUECA

Aquest dissabte el Alginet s’enfrontava contra el Sueca, únic equip invicte en la competició.

L’Alginet començava molt intens al partit i molt ficat, aprofitant els seus avantatges i trobant espais, així com minimitzant els errors, això va fer que s’arribara amb un 11-17 al final del primer quart.

L’eixida del segon quart va confondre l’Alginet amb els constants canvis defensius del Sueca i el poc encert del Alginet cap a cistella va permetre al Sueca a realitzar un 12-0. L’Alginet va aconseguir reaccionar un poc i se’n va anar 6 punts per davall al marcador al descans.

L’eixida del 3er quart va ser bona per a l’Alginet, es van tornar a minimitzar els errors i ràpidament vam fer entrar el equip rival en bonus, però 8 tirs lliures fallats en aquest quart no ens van permetre reaccionar i un últim tiró del Sueca ens ficava amb un desavantatge de 10 punts abans de iniciar el últim quart.

El últim quart l’Alginet va aconseguir pujar la intensitat i amb encert i una gran defensa, va aconseguir ficar-se un punt per davant a falta de 3 minuts per al final, però un gran parcial de 9-0 del Sueca va fer que el equip local guanyara el partit.

Deja una respuesta