DERROTA DEL JUNIOR

Aquest diumenge el junior s’enfrontava al Pilar en València, un rival molt dur.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips però que ràpidament el Pilar amb una major intensitat que va aguantar durant tot el partit ja obria els avantatges al marcador, +11 a la fi del primer quart. Al segon quart no va canviar res i el Pilar va seguir augmentant la distància, ni la passada per els vestuaris va poder canviar res ni fer que l’Alginet reaccionara on es veia com EL Pilar dominava el joc i  jugava al seu ritme, on l’Alginet va entregar el partit massa fàcil, a la fí derrota del Alginet en València per 70-45.

Cal seguir treballant i anar millorant dia a dia, la pròxima setmana el partit serà a Alginet el diumenge a les 12 contra el Sedaví Valencia

Deja un comentario