PREBENJAMÍ BLAU: C.B. SUECA- ALGINET BLAU

El passat dissabte ens traslladarem a Sueca per jugar el segon partit de lliga. El partit comença i l’equip rival es mostrà més ràpid en el seu joc i amb una facilitat bastant gran per anotar punts al marcador. Per altra banda nosaltres no vam fer una bona defensa per poder parar al nostre rival que va provocar que al descans el marcador fora 31-4. A la segona part vam decidir eixir a pista amb la intenció de fer un millor treball defensiu i vam obtenir bons resultats, ja que el Sueca ens va fer menys punts i nosaltres aconseguirem anotar més. El resultat final del partit va ser 56-17. Hem de continuar treballant i augmentar la intensitat del nostre joc per millorar.

Jugadors que jugaren: Jordi Garulo, Guillem Bailen, Viktor Markov, Rafa Ruiz, Emma Rey, Ruben Ballesteros, Delia Espert, Jose Miguel Cabañeros, Josep Martorell i Mauro Antich.

Deja una respuesta