PRIMERA VICTÒRIA DE L’ALEVÍ GROC

 

ALEVÍ  IR NIVEL 3 GRUP I    PRIMERA JORNADA  C.B. ALGINET VS C.B. ALMUSSAFES

Hora : 10:30

Data: 14/10/2017.

Resultat 57-25.

Primer partit de la temporada regular del nostre aleví groc. Ens enfrontàvem als nostres amics del C. B. Almussafes. Aconseguirem una victòria gràcies a la defensa de l’1×1 i compartir la pilota en les nostres transicions ofensives. Encara que a l’inici els nostres xiquets estaven dormint, a partir del segon període l’equip va estar connectat i disputava totes les pilotes. Demostrant un clar parcial de 13-0 a favor dels alginetins. La segona meitat el nostre equip va ser més regular i no va concedir cistelles fàcils. A més a més, controlarem millor el rebot i podíem eixir al contra-atac amb bones assistències al jugador amb avantatge.
Finalment cal donar l’enhorabona als nostres xiquets pel partit.

Ànim i a seguir treballant als entrenaments.

Jugaren i anotaren: Rubén Ferrer(2), Adrià Pelufo (11), Jaume Pellicer(2), David Jaime(6), Alexandra Pulgarín (-),Pau Cañadas(6), Iker Parra(5), Álvaro Vallés (18), Rubén Ruiz(7) i Andreu
Pla(-).

Parcials per període: 1ª (2-6), 2ª (13-0), 3ª (12-4), 4ª (4-3), 5ª (12-2) i 6ª (14-10).

Daniel Quesada

Deja un comentario