SÉNIOR AUTONÒMIC: C.B. EL PILAR – C.B. ALGINET

C.B. EL PILAR -82- C.B. ALGINET -83-

DATA: 15-10-2017. LLOC: COL.LEGI EL PILAR. HORA:19:00.

Victoria per la mínima del nostre Sènior Autonòmic en la difícil pista del CB El Pilar de València, en un partit molt competit on els nostres xics han aconseguit una bona victòria. A l’inici del partit ja podem observar com els locals amb gran encert en el tir exterior aconsegueixen imposar el ritme de joc i ser els dominants en el marcador encara que aconseguim competir i arribar al final del primer període amb un ajustat (24-20), la nostra defensa no aconsegueix arribar a moltes situacions d’avantatge que ells creen a partir d’un bon moviment de la pilota i en el segon període els locals aconsegueixen un parcial de (30-18) i arribar al descans amb una ventaja de (54-38).
Parlem en el descans que la nostra defensa col·lectiva ha de millorar i que el nostre bàsquet ofensiu deu ser molt més col·lectiu. Amb una altra actitud en defensa i amb un millor bàsquet en atac, el nostre equip aconsegueix realitzar dos magnífics períodes i aconseguir una victòria molt treballada en una pista molt difícil. En resum primera part per a oblidar amb un bàsquet molt pobre i molta millora en el joc col·lectiu en la segona part que ens ha conduït a la victòria.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Robert Greus(-), Alex Grau(4pts), Daniel Quesada(4pts), Edgar Lerín(7pts), Carles Hervás(4pts), Moumen Abdejaquoia(13pts), Noé Andreu(18pts), Miguel Angel Lozano(4pts), Sergi Cuadros(18pts), Arnau Velasco(11pts) i Iván Lerín(-).

Parcials per períodes: 1º(24-20), 2º(30-18), 3º(12-25) i 4º(16-20).

ÀRBITRES: SR. SÁEZ, J. i SR. LOZANO, S.

Pròxim partit diumenge 22-10-2017. a casa davant C.B. Aldaia a les 18:30.

Miguel Quesada

Deja un comentario