VICTORIA DEL JUNIOR

El diumenge el junior va jugar contra el Valencia Sedaví al pavelló municipal de Alginet.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips, on l’encert en atac predominava sobre la defensa on el Alginet aconseguia traure xicotetes avantatges, però el Sedaví no es despegava del partit. Amb el canvi de defensa del Sedaví a zona l’Alginet s’atascava un poc en atac i amb uns bons contraatacs del equip rival ficaven un marcador de 42-37 a la mitja part.

A l’eixida del 3er quart el Alginet va eixir amb un punt més de intensitat i amb ganes de pegar l’espenta en el marcador i amb una bona defensa i jugant be en atac i amb paciència es va aconseguir traure un avantatge de 12 punts en aquest quart, el últim quart es va mantindré la mateixa línia i es va aprofitar per corregir coses i anar millorant en el joc col·lectiu. Al final del partit CB Alginet 85-62 Sedaví Valencia.

La setmana que be l’Alginet s’enfronta al Sueca el dissabte a les 19:00.

Deja un comentario