VICTÒRIA DEL NOSTRE CADET «B»

CADET “B” C.B.ALGINET”B” VS C.B. GUADASSUAR
Hora : 12:30 Data: 28/10/2017.

Resultat 77-37.
Aquesta setmana ens enfrontàvem al Guadassuar. Els nostres xiquets han sigut dominadors clars del partit en tot moment aplicant els conceptes ofensius del joc col·lectiu sense baló. Defensivament jugàrem millor la segona meitat on no permetíem cistelles fàcils i també controlarem millor el rebot. Però cal assenyalar que cal posar aquesta intensitat des d’un principi i no solament la segona meitat. A més a més seguim acusant un dèficit de punts des de la línia del 4,60. Aquest partit el percentatge ha sigut altra volta massa baix amb un 35,71% d’un total de 10 tirs encertats de 28 llançats. Hem de millorar aquest apartat per almenys intentar arribar a un 50-60% d’efectivitat. Tot i això, bon partit dels nostres cadets en línies generals amb una bona actitud durant els 40 minuts de joc.

La setmana següent descans del nostre cadet “B” a causa de ser un grup imparell.

Jugaren i anotaren: Mario Ballesteros (8), Javier Pellicer(25), Javier Cervera(8), Pepe Machi (13), Vicent Machi(3), Josep Escutia(6), Kais Hijazi (3), Víctor García(6) i Carlos Alepuz(6).

Parcials per període: 1ª (16-6), 2ª (25-15), 3ª (25-10), 4ª (11-6).

Daniel Quesada

Deja un comentario