VICTÒRIA DEL NOSTRE CADET «B»

CADET “B” C.B.ALGINET “B” VS N.B. ALZIRA “B”
Hora : 10:00 i Data: 15/10/2017.
Resultat 56-54.

Primer partit del nostre Cadet “B” en Nivel 3 al grup K. No va ser un partit gens fàcil, encara que tot el partit nosaltres anàrem davant en el marcador, l’Alzira no deixava mai de lluitar. Nosaltres amb algunes baixes, la rotació va ser menor i es va acusar a final del partit. Amb l’ajuda de dos infantils, Marcos Lerín i Josep Quiles, poguérem traure el partit en la pròrroga.
Començàrem bé amb transicions ràpides i amb una bona defensa que deixava el rival en 6 punts en el primer període. A partir d’ací, el partit va estar molt més igualat i es va decidir per xicotets detalls. Els dos aspectes claus van ser els rebots defensius que no els dominàrem i la defensa de l’1×1 en transició defensiva on l’Alzira treia avantatges. També algunes precipitacions en el nostre atac, feien que no poguérem calmar el partit i jugar posicions llargues per dominar el poc temps que quedava.
Així i tot, cal destacar la bona actitud per part de tots els jugadors en el joc col·lectiu d’atac, on poguérem veure bastants assistències.

Jugaren i anotaren: Mario Ballesteros (11), Javier Pellicer(19), Javier Cervera(-), Josep Quiles (2), Vicent Machi(2), Marcos Lerín (6), Josep Escutia(8), Kais Hijazi (-) i Víctor García(9).

Parcials per període: 1ª (13-6), 2ª (12-14), 3ª (12-14), 4ª (11-14), Extra(8-6).

Daniel Quesada

Deja un comentario