ALEVÍ GROC C.B.ALGINET VS C.B. BENIFAIO

ALEVÍ IR NIVELL 3 GRUP «I» SETENA JORNADA ALGINET VS BENIFAIO
Hora : 10:30
Data: 25/11/2017. Resultat 49-66.

Gran primera part dels nostres xiquets que ens feia somiar a guanyar-li al Benifaió. Amb un primer període molt bo on els cinc jugadors defensaren i atacaren amb molt bon criteri. El segon període també va ser positiu amb l’entrada dels altres jugadors que mantenien el bon fer del període anterior i ens mantenia per davant en el marcador. Finalment el tercer període amb una bona entrada ens posàvem 8 punts dalt però la gran intensitat defensiva del Benifaio al límit de la falta ens perjudicava i feia que aconseguiren 10 punts consecutius. La segona meitat va seguir aquesta tònica on la seua forta pressió ens feia perdre balons i solament en l’últim període poguérem guanyar-lo amb un parcial de 14-7.

Cal felicitar als xiquets per l’esforç realitzat i pel treball que fan als entrenaments, a poc a poc treballen millors els espais i els conceptes defensius que entrenem.

Pròxim partit diumenge dia 3 de Decembre en Alberic a les 12:00.

Jugaren i anotaren: Adrià Pelufo (9), Jaume Pellicer(3), David Jaime(4), Salva Vila(2), Pau Cañadas(8), Iker Parra(6), Álvaro Vallés (4), Rubén Ruiz (10) i Andreu Pla(4).

Parcials per període: 1ª (12-4), 2ª (7-10), 3ª (7-14), 4ª (6-18), 5ª (3-13) i 6ª (14-7).

Daniel Quesada

Deja una respuesta