CADET “A”: C.B. ALGINET – C.B. BENIFAIÓ

C.B. ALGINET – 75 – C.B. BENIFAIÓ -63-

DATA: 5-11-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET.  HORA: 12:00.

 

Victòria del nostre Cadet “A” davant el C.B. Benifaió en un partit que ha tingut dos fases molt diferenciades, la primera coincidint amb els dos primers periodes on el nostre equip ha jugat el millor bàsquet de la temporada i ha dominat clarament als visitants, desenvolupant un bon bàsquet amb una bona defensa individual i amb molt bones transicions ofensives que finalitzaben amb molt d’encert. Arribem al descans amb una clar domini del marcador (53-21), pero l’eixida del tercer periode es molt fluixa, ja no estem igual en defensa i deixem que la iniciativa en el joc la porten els visitants aconseguint el nostre rival parcials favorables fins el final del partit i reduir considerablement la diferència que portaben al descans.
Tenim que apendre que no ens poden relajar tant quan encara queda molt de partit i que el nostre treball ha de ser constant durant tot el partit.

Jugaren pel C.B. Alginet: Josep Gil, Josep Escutia, Mario Ballesteros, Daniel Tormo,Víctor García, Alejandro Vallés, Pepe Machí, Javier Pellicer, Víctor Pelufo, Julià Jiménez i Javier Vercher.

Pròxim partit dissabte dia 11-11-2017. a les 9:30h. a Alzira.

Miguel Quesada.

Deja un comentario