CADET «A»: C.B. ALGINET – C.B. SUECA.

C.B. ALGINET -58- C.B. SUECA -16-

DATA: 18-11-2017.  LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET.  HORA: 18:00.

Bon partit dels nostres cadets davant el C.B. Sueca que han aconseguit una victòria molt holgada, jugant un bon bàsquet i fent disfrutar molt al públic asistent al pavelló d’Alginet. Els nostres xics han ficat des del principi del partit un ritme molt alt que els visitants eren incapaços d’aguantar. La nostra defensa individual aconseguia fer que els de Sueca no desenvoluparen el seu bàsquet i a més nosaltres amb transicions ràpides i efectives feiem cistelles amb facilitat. En el segon període ja tanquem marcador i decidim treballar tots els conceptes que volem imposar aquest any per la formació continúa del nostre grup. En definitiva bon partit de tots els meus jugadors que han ficat moltes ganes i han treballat molt bé.

Jugaren pel C.B. Alginet: Josep Gil, Javier Vercher, Josep Escutia, Mario Ballesteros, Daniel Tormo, Carles Alepuz, Alejandro Vallés, Pepe Machí, Javier Pellicer, Víctor Pelufo i Julià Jiménez.

Parcials per períodes: 1º(32-14), 2º(26-2).

ÀRIBTRE: SR. VADELL, J.

Pròxim partit dissabte dia 25-11-2017. a les 17:00h. a Xàtiva.

Miguel Quesada.

Deja una respuesta