CADET “A”: N.B. ALZIRA – C.B. ALGINET

N.B. ALZIRA -45- C.B. ALGINET -85-

DATA: 11-11-2017. LLOC:PAVELLÓ D’ESPORTS PÉREZ PUIG. HORA: 9:30.

Bon partit del nostre Cadet “A” a domicili davant el N.B. Alzira. Hem guanyat amb claredat i encara que hem tingut etapes del partit on no hem estat molt encertats per fer cistelles en situacions molt còmodes, la actitud ha sigut molt bona i hem lluitat molt davant un equip que fà un més ens va donar molta feina per guanyar-lo. La nostra defensa pressionant ha sigut determinant per fer un bon exercici i hui hem vist com els nostres jugadors han aconseguit durant prou minuts estar concentrats en defensa i fer un bon joc col.lectiu en ataq. En resum bon partit, amb molts conceptes desenvolupats hui que treballem diariament i veguem com poc a poc anem entenem quin són els nostres objectius.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(18pts), Josep Escutia(9pts), Mario Ballesteros(3pts), Daniel Tormo(21pts), Carles Alepuz(5pts), Alejandro Vallés(11pts), Pepe Machí(2pts), Víctor Pelufo(10pts) i Julià Jiménez(4pts).

Parcials per períodes: 1º(12-19), 2º(19-23), 3º(12-25) i 4º(2-18).

ÀRBITRE: SR. SÀNCHEZ, F.

Pròxim partit dissabte dia 18-11-2017. a les 18:00 a casa davant C.B. Sueca.

Miguel Quesada

Deja un comentario