CADET “A”: N.B. XÀTIVA – C.B. ALGINET.

N.B. XÀTIVA -56- C.B. ALGINET -42-

DATA: 25-11-2017. LLOC: CIUDAD DEL DEPORTE. HORA: 17:00.

Bon partit del nostre Cadet “A” en el seu desplaçament a la capital de “La Costera”. Hui els nostres xics han jugat molt bé i han demostrat moltes ganes de competir davant un rival molt complicat que en el partit d’anada ja ens va guanyar amb claredat. Ha sigut un partit molt dur on els locals amb jugadors d’un físic molt potent intentaben ficar el partit en un nivell d’alt contacte, pero hui els nostres xics amb un bon treball defensiu i amb moltes ganes de competir han disputat tot el partit i han demostrat una bona progressió en el joc col.lectiu del grup plantant cara a l’equip local durant molts minuts. Aquest es el camí correcte de treball i hui acabem el partit amb derrota pero amb les mateixes sensacions que si l’haguerem guanyat, Enhorabona!!.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(4pts), Javier Vercher(6pts), Josep Escutia(-), Mario Ballesteros(2pts), Daniel Tormo(11pts), Carles Alepuz(2pts), Alejandro Vallés(5pts), Pepe Machí(-), Víctor Pelufo(7pts), Julià Jiménez(4pts).

Parcials per períodes: 1º(18-10), 2º(15-15), 3º(14-7) i 4º(9-10).

ÀRBITRE: SR. VALLS, J.M.

Pròxim partit diumenge dia 3-12-2017. a les 10:00h. davant UPB Gandia.

Miguel Quesada.

Deja un comentario