DERROTA DE L’ALEVÍ GROC DESPRÉS D’UNA GRAN REMUNTADA

ALEVÍ IR NIVEL 3 GRUP I SISENA JORNADA ALMUSSAFES VS ALGINET
Hora : 12:30 i Data: 19/11/2017.
Resultat 49-45.

Bon partit realitzat pels nostres alevins en aquesta sisena jornada. Els nostres xiquets han realitzat una gran remuntada, arribàrem a perdre de 13 punts en el segon període. Després empatarem el partit en el minut 7 del cinquè període. Va ser un partit on no estiguérem encertats de cara l’anella en la primera part i l’Almussafes ens corria al contra-atac. Però els nostres xiquets reaccionaren i amb un parcial de 2-16 en el cinqué període, aconseguirem arribar als últims instants amb opcions d’empatar i forçar la pròrroga. Finalment no va poder ser però cal destacar la bona actitud dels nostres que no es van rendir en cap moment. Agrair i donar les gràcies als dos benjamins que ens van ajudar aquest partit, Alex i Adrián.
Pròxim partit dissabte dia 25 de Novembre en casa contra Benifaio a les 10:30.

Jugaren i anotaren: Adrià Pelufo (4), Jaume Pellicer(-), David Jaime(-), Salva Vila(3), Pau Cañadas(6), Iker Parra(-), Adrián Serrano (5), Rubén Ruiz (8) i Alex Hervás (19).

Parcials per període: 1ª (6-6), 2ª (8-2), 3ª (12-5), 4ª (10-11), 5ª (2-16) i 6ª (11-5).

Daniel Quesada

Deja una respuesta