El benjamí federat cau davant del Sueca

El passat dissabte arribava la primera derrota en lliga. Ens trobàrem un rival molt agresiu defensivament. Moltes perdues sobretot en els serveis de banda i fons ens abocaren a anar per darrere en l’electrònic, excepte en el primer període que ens convidava a vore un partit igualat (8-5). Però al segon els errors provocats per la dura defensa dels visitants ens va penalitzar greument (8-20). Abans del descans conseguírem neutralitzar el parcial, encara i tot la diferència anava augmentant (17-33). Començàrem el quart període anotant però tornàrem a ser presa dels nervis i el Sueca ens anotava amb facilitat (20-46). Al cinqué apretàrem i aconseguírem reduïr la diferència considerablement (39-52). No puguérem seguir en la mateixa dinàmica a l’últim període però sí fer-los front (45-62).

No pots triar la manera de perdre, però si pots triar com recuperar-te per guanyar la propera vegada. (Pat Riley).

Deja un comentario