IMPORTANTE VICTORIA DEL JUNIOR FRENTE AL GODELLA

 

Aquest diumenge el Júnior va jugar en casa contra el Godella, partit corresponent a la jornada número 7.

El partit va començar amb molta igualtat per part dels dos equips, on es produïa un constant intercanvi de cistelles, però a mitat del primer quart l’Alginet va imposar el seu ritme i les rotacions van vindre be per a que el equip agafara un avantatge de 6 punts (20-14).

El segon quart va començar igual i un bon treball defensiu ens permetia córrer i anotar cistelles fàcils en els primers minuts, però alguns errors no ens permetia que acabarem de trencar el partit (43-29).

L’inici de la segona part es va notar una relaxació on va baixar la intensitat defensiva, sumat a que ningun dels dos equips estaven molt encertats de cara a cistella, però el Godella va reaccionar i va començar a anotar amb massa facilitat, cosa que els va costar als nostres de canviar. Ja en el últim quart el Alginet va reaccionar i li va permetre arribar a la fi del partit amb un avantatge comode, al final del partit, Alginet 78-59 Godella.

Deja una respuesta